retraites

We kijken er naar uit om eind oktober onze Mindfulness en Compassie retraite te houden bij Erve Veldink in de prachtige natuur van de Achterhoek.
De retraite is van vrijdagavond 23 – zondag middag 25 oktober en heeft als  thema  ‘Rusten in jezelf’.  Er zijn nog 2 plekjes beschikbaar!!

Erve Veldink

 

 

 

 

 

Te midden van drukte, spanning, het alledaagse leven is dit weekend een moment om te mogen rusten in jezelf. Even stil staan; helemaal niks moeten; en mogen uitrusten. Dit geeft je de kans om naar binnen te keren, waar je kunt rusten in de vrede in jezelf. In dit weekend mag je telkens weer thuiskomen bij die basis van vrede. Een dieper rusten in jezelf. Van hieruit kunnen we in vreugde, vertrouwen en vrijheid leven.

Tijdens deze retraite zullen we samen compassievolle dagen beleven. Er zal voldoende ruimte zijn voor jezelf en altijd de mogelijkheid om te kiezen voor waar jij behoefte aan hebt. In die rust kun je opmerken wat er in je leeft. Met liefdevolle aandacht en zachtheid openen we ons voor wat er maar opkomt.

Elementen uit onze Mindful Zelfcompassie training zullen worden gecombineerd met andere meditaties, stilte, beweging (yoga, chi kung, loopmeditatie, wandeling). Je beleeft de retraite in een liefdevolle, rustige, uitgestrekte omgeving.

Het weekend start op vrijdagavond. Je kunt aankomen vanaf 17.30 uur voor een warm welkom met een heerlijke maaltijdsoep met brood. Het weekend eindigt zondag rond 17.00 uur. De retraite wordt aangeboden door mijn collega Marlie en mijzelf. Voor meer informatie mail of bel gerust.

giving-banner

 

Bijdrage

De bijdrage voor het hele weekend is €260 voor een gedeelde kamer.
Mocht je graag een eenpersoonskamer willen dan is de bijdrage €310

De bedragen zijn inclusief vegetarische maaltijden, thee, koffie en fruit, accommodatie voor twee nachten, begeleiding van alle meditaties en oefeningen en één-op-één begeleiding wanneer nodig. 

Naast deze bijdrage die de kosten dekt, beoefenen we samen dana. Dana is een beoefening van vrijgevigheid waarbij je geeft vanuit je hart, naargelang jouw mogelijkheden. Dankzij de dana kunnen wij deze retraites blijven aanbieden aan iedereen die hier naar op zoek is.

Locatie: Erve Veldink, Eibergseweg 42, Haarlo (Gelderland)

De retraite wordt aangeboden door Marlie Centrum voor Compassie en mijzelf.

Lees hier de ontroerende blog van Suus, een deelneemster van een eerdere retraite en nog andere ervaringen van deelnemers hier.
En zie hieronder enkele foto’s met dank aan Karsten Seven van Erve Vervelink.

IMG-20200930-WA0021

IMG-20200930-WA0022

 

IMG-20200930-WA0020

 

 

IMG-20200930-WA0029