retraites

Na een aantal prachtige Mindfulness en Zelfcompassie retraites op de Maanhoeve in Drenthe kijken we nu al uit naar het najaar voor een Mindfulness en Zelfcompassie retraite van vrijdagavond 23 – zondag middag 25 oktober   ‘Rusten in jezelf’

Rusten in jezelf Mindfulness en Compassie retraite 2019

 

 

 

 

Te midden van drukte, spanning, het alledaagse leven is dit weekend een moment om te mogen rusten in jezelf. Even stil staan; helemaal niks moeten; en mogen uitrusten. Dit geeft je de kans om naar binnen te keren, waar je kunt rusten in de vrede in jezelf. In dit weekend mag je telkens weer thuiskomen bij die basis van vrede. Een dieper rusten in jezelf. Van hieruit kunnen we in vreugde, vertrouwen en vrijheid leven.

Tijdens deze retraite zullen we samen compassievolle dagen beleven. Er zal voldoende ruimte zijn voor jezelf en altijd de mogelijkheid om te kiezen voor waar jij behoefte aan hebt. In die rust kun je opmerken wat er in je leeft. Met liefdevolle aandacht en zachtheid openen we ons voor wat er maar opkomt.

Elementen uit onze Mindful Zelfcompassie training zullen worden gecombineerd met andere meditaties, stilte, beweging (yoga, chi kung, loopmeditatie, wandeling). Je beleeft de retraite in een liefdevolle, rustige, uitgestrekte omgeving.

Het weekend start op vrijdagavond. Je kunt aankomen tussen 17.00 en 18.00 uur voor een warm welkom met een heerlijke maaltijdsoep met brood. Het weekend eindigt zondag rond 17.00 uur. De retraite wordt aangeboden door mijn collega Marlie en mijzelf. Voor meer informatie mail of bel gerust.

giving-banner

 

Bijdrage

De bijdrage voor het hele weekend is €260 voor een gedeelde kamer / kamperen. Je kunt je eigen tent opzetten in de prachtige tuin van de Maanhoeve.
Mocht je graag een eenpersoonskamer/caravan willen dan is de bijdrage €310

De bedragen zijn inclusief vegetarische maaltijden, thee, koffie en fruit, accommodatie voor twee nachten, beddengoed, handdoeken, een lift van NS Station Emmen naar de Maanhoeve, begeleiding van alle meditaties en oefeningen en één-op-één begeleiding wanneer nodig. 

Naast deze bijdrage die de kosten dekt, beoefenen we samen dana. Dana is een beoefening van vrijgevigheid waarbij je geeft vanuit je hart, naargelang jouw mogelijkheden. Dankzij de dana kunnen wij deze retraites blijven aanbieden aan iedereen die hier naar op zoek is.

Locatie: De Maanhoeve, Exloërveen 18, Exloërveen (Drenthe).

De retraite wordt aangeboden door Marlie Centrum voor Compassie en mijzelf.

Lees hier de ontroerende blog van Suus, een deelneemster van onze retraite en nog andere ervaringen van deelnemers hier.
En zie hieronder enkele foto’s van de Maanhoeve.

20170923_171412

 

 

 

 

de Hof van Karuna de Maanhoeve

 

Het grootste landschappelijke labyrint van Europa   >>>

 

 

Mindfulness en Compassie Retraite Maanhoeve 2019