contact

Logo mindfulness moves met koru mabeth

Mabeth Ciurans
mindfulnessmoves@gmail.com
06 – 21 34 78 07

Facebook
LinkedIn
Instagram

KvK 53401344
btw-id NL001507344 B09
Lid beroepsvereniging VMBN categorie 1.  Registratie nr. 2013415

aanmelden

Fijn dat je je wilt aanmelden voor een introductie workshop of een training of misschien wil je wel een vrijblijvend kennismakingsgesprek om mij te leren kennen en wat meer te weten te komen over de verschillende trainingen, dat kan zeker ook. Welkom!
Je kunt me mailen of bellen, zie hierboven.

Als je je wilt opgeven voor een training, nodig ik je graag voorafgaand aan de training uit voor een kennismakingsgesprek. Mail me dus ook je telefoonnummer zodat ik je kan bellen om een afspraak met je te maken. In dit gesprek is ruimte om vragen te stellen en elkaar een beetje te leren kennen. Wel fijn toch, om je op je gemak te voelen bij iemand waar je 2 maanden een training bij gaat volgen.

Mocht dat aan de orde zijn dan kunnen we ook samen kijken of de mindfulness training of de mindful (zelf)compassie training nu het beste voor je aansluit. Daarna beslis je of je meedoet. Na dit gesprek en betaling van het cursusgeld is je inschrijving definitief.

Wist je overigens dat de meeste zorgverzekeraars de mindfulness/mbsr training deels vergoeden. Zie de zorgwijzer voor vergoedingen van dit jaar.

Ik kijk er naar uit van je te horen. Hartelijke groet, Mabeth