vervolgtraining mindfulness en mindful (zelf)compassie

Momenteel zijn er geen fysieke terugkomavonden voor oud-cursisten van een mindfulness en/of compassie training. Er zijn wél online meditatie-sessies. Op deze manier kunnen we toch samen in verbinding zijn en onze beoefening van mindfulness en zelfcompassie verdiepen.

Als je denkt oh nee dat is niets voor mij… lees dan eens hieronder de ervaring van Maud. Laat je verrassen voor het onbekende en probeer het eens uit! Neem contact op voor meer informatie.

“Ik wil je vertellen wat mijn ervaring is met de online mindfulness meditatie sessies op maandag. Ik vind het heel fijn om de regelmaat te hebben van elke week een hele avond met mezelf zijn en daar aandacht aan te geven. Los van dat ik elke ochtend mediteer merk ik dat zo’n uurtje ook de verdere invulling van mijn avond bepaalt (vaak even alleen eten en daarna niks meer doen) en dat dat fijn is. En zoals je weet vind ik het ook heel fijn om te horen dat ik niet de enige ben die moeite heeft met bepaalde onderwerpen. Door zo met z’n allen te zijn en te bedenken dat deze onderwerpen voor iedereen relevant zijn, voel ik me meer oké met mijn eigen gevoelens daarover.  Liefs Maud” (22 jaar)

 

“Wat je aandacht geeft, groeit.” Aristoteles

De doorlopende vervolgtraining is bedoeld om samen onze beoefening van mindfulness en (zelf)compassie te kunnen versterken en verdiepen. Veel mensen ervaren het samen met anderen oefenen als inspirerend. Als je een tijdje niet geoefend hebt, kan deelname aan een terugkom-moment je beoefening verfrissen en stimuleren om de draad weer op te pakken. Bovendien is het een mooie manier om met elkaar in verbinding te blijven.

Mindfulness
Iedereen die eerder een mindfulnesstraining heeft gevolgd bij Mindfulness Moves of elders is van harte welkom.
Doorgaande groep mindfulness-meditatie-terugkom-momenten zijn doorgaans één keer per maand op een zondagavond van 19.30 – 21.15 uur:

8 maart, 17 mei 2020 > Centrum Well in hartje stad Utrecht
26 januari, 5 april, 14 juni, 12 juli 2020 > Centrum Osher, Wittevrouwen

Mindfulness stiltedagen 
Om de maand is er een stiltedag waar je aan kunt deelnemen in de prachtige zaal van Centrum Well. Zondagen 10 – 15.30 uur.
Voor 2020 staan de volgende data al gereserveerd bij Centrum Well: 8 maart, 10 mei, 5 juli, 11 oktober en 29 november 2020.

Graag van te voren opgeven!
Aanmelden.

Mindful (zelf) compassie
Voor oud-deelnemers van onze mindful (zelf)compassie trainingen organiseren we maandelijkse terugkom-momenten en terugkom-retraites. Ook als je elders de msc training gevolgd hebt ben je van harte welkom.

Doorgaande groep terugkom-momenten zijn één keer per maand op de zondagavond van 19.30 – 21.15 uur. (Gratis parkeren op zondag!) :

15 maart, 7 juni 2020 > Centrum Osher, Wittevrouwen
10 mei,  5 juli 2020 > Centrum Well in hartje stad Utrecht

Mini-retraite mindful (zelf) compassie
Voor 2020 staan de volgende data al gereserveerd bij Centrum Well : 10 oktober en 28 november 2020.

“Het is aandacht die kleur geeft aan bloemen, geur aan het vers gemaaide gras, gezang van de vogels en smaak aan de wijn.” David Dewulf

Graag van te voren opgeven!
Aanmelden.